Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Tuesday, January 20, 2015

Tempahan Kek Birthday FROZEN..Let it go! Let it go!!

Tempahan kek harijadi bertemakan kartun yang sangat popular FROZEN telah ditempah oleh Pn Rohaya, Bandar Kinrara Puchong. Ni juga adalah last minute order yang saya dapat hari Sabtu yang lepas. 

Kek yang diorder adalah berperisa vanilla dan juga vanilla frosting. Saya menggunakan edible image Frozen sepert yang direquest oleh Pn Rohaya. 

Sekiranya korang nak menempah kek menggunakan edible image watak kartun yang lain pun boleh. Bagitahu saya je gambar apa yang korang nak. Tapi kenalah order awal ye sebab kalo last minute ni, saya terpaksa guna apa yang ada dalam stok saya. hehe.. If korang order awal, gambar edible image tu boleh dicustomized cantum gabar kartun dengan gambar anak2. Takpun boleh print sekali wording dekat atas edible image tu. Kalo korang ada gambar sendiri (eg: family photo, logo etc..) pun boleh juga dengan syarat order awal dengan saya supaya sempat untuk print dekat supplier.

Antara edible image yang boleh ditempah bersama kek:

- Frozen
- Ultraman
- Sofia the first
- Doraemon
- Upin Ipin
- Minnion
- Boboiboy
- Ana Muslimah
- Disney Pricesses
- Barbie
- Cars
- Hello Kitty
- Manchester United MU
- Arsenal
- Liverpool dan lain-lain lagi.





- Frozen theme birthday cake -

- vanilla cake with vanilla frosting -


SWEET COTTAGE menerima tempahan pelbagai jenis kek, cupcake, muffin, tart untuk pelbagai jenis majlis.

Untuk sebarang pertanyaan/ tempahan sila whatsapp/ email.

                                                Whatsapp:014-2698020
                                                Email: sweetcottagebiz[at]gmail[dot]com
                                                Instagram: @sweetcottagebiz
                                                Facebook: Sweet Cottage



No comments:

Other News