Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Friday, April 1, 2011

Senarai Nama Peserta Giveaway & Hadiah

Dekat bawah ni, saya letak nama2 peserta giveaway & Hadiah yang bakal dimenangi. Terdapat 6 hadiah dan 142 peserta. So saya akan groupkan 23-24 peserta untuk 1 hadiah. Saya akan pick random no mengikut group. So adela chances untuk korang menang.

** 1 box Assorted Praline **

1. Drunbella Khoo http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
2. мyΞ'™ http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
3. nurul hidayah http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
4. ♥♥Cikngah♥♥ http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
5. qaseh murni http://hasnpiee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
7.NUR AIMI NASIHAH http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
8. DyanKanishi http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
9. senyumSOYA http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
10. Sumijelly http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/
11. GiveAsh http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
12. zaikulim http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
13.Risnayati Lammu http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
14.  Cute MuM http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
15. Fadzillah Kamarudin http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
16. Izan Ishak http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
17. MiSzy DiaN http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
18. umiliza989 http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
19. asleenda http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
20. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪  http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
21. Cik Diana http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
22. IntaNBerliaN http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
23. kakngah http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** 2 box of Oreo Edible Image **

24. nurul nabila bt medan http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
25. aNiM http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
26. cempakakuning http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
27. my shaizhar blog contest http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
28. ♥♥LiSsA♥♥ http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
29. Ummu Ukasyah http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
30. nanakimie http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
31. Mrs. K aka Ibu Hadif http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
32. Cikgu Fikri http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
33. noraim http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
34. cik Leaa http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
35. sibudaksepet  http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
36. Nana http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
37. AkieZecky http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
38. MaIzUrA http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
39. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
40. KeYLa GoJez http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html
41. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
42. eiyna zhafirah http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
43. Aishah http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
44. AiTotYati http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
46. Adyshariz http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** 2 box of oreo flower/ love **  
47. juelee http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
48. Lieya http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
49. ♥CHaRa♥ http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
50. Puan Kutu http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
51. Zalina http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
52. Qard91 http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
53. Mama Zharfan http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
54. Nida http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
55. MrS. F!zA http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
56. Fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
57. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
58. SuZiE http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
60. nurul_anwar http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
61. Finaz Jaafar http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
62. shelOve♥appLe♥ http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
63. pzah http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
64. kakyong http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
65. Jaa http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
66. eb ezrin2 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
67. ika puk puk http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
68. Miza Yusof http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
69. chii http://chikum4risa.com/?p=759
70. ♥♥azatiesayang ♥♥ http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** Shawl Viruspadu.com (1)**

71. The Giveawaystuff http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
72. ~~@lyci@~~ http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
73. tiefazatie http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
74. nursalwa http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
75. zuneta http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
76.  lili http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
77.  **Sy!eRA_N** http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
78. missdarkchoc http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
79. shera haifa http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
80. MaMa CyDa http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
81. dina ezah http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554
82. ida khairani http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
83. Mama Kembar 3 http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
84. MamaRifqy http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
85. nadiah http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
86. Ogy http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
87. ~LaDaYaNa~ http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
88. taufidris http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
89. Ibu Ayra http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
90. mariah_smile http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
91. meriahceria http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
93. SoFiaHB http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
94. Harlina Ngah http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122

** Shawl Viruspadu.com (2) **

95. Nadia Mashuri http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
96. Cik T-pah http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
97. Nadiah Sidek http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
98. Cik Ezy http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
99. miss frog http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
100.  addapril... http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
101. ummi anum http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
102. qucachahir http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html
103. cik hani http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
104. amyeryn http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
105. Mama Rayyan http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
106. inahasan http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
107. inasepi http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
108. fasya;) http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
109. segalanyer kuterima... http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
110. Miss Eiza http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
111.  farahinshabuddin http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
112. sarah http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
113.  Huda http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
114. AnGeL pUrPLe http://angelpurple3006.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
115. haiza aryani ilyas http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
116. shoot_syuhada http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html
117. ~dYaHaHa~ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
** Bantal DMasyri Craft **

119. NuRuL AiN http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
120. sheilasherimamohdsabri http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
121. azleen http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
122. izan cute  http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
123. ♥♥Muslimah Vouge♥♥ http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
124. ♥CuteMummy ♥ http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
125. cikpuanhady http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.htm
126. uNa http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
127. *azni* http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
128. azieta  http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
129. cikanna http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
130. Izzatul Iman http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
131. leen http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
132. misz l0vely http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
133. Lieynanilaz http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
134. nuruljannah sukhri http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
135. syakila  http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
136. juniza http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
137. mommylavender http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
138. toyolkiut http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
139. nEa FleriDa / nIL http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
141. Rashidah Osman http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html  
142. Ina Hashim http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
143. NOOR FATIN http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

InsyaAllah... By next week saya akan bagitau siapa pemenang hadiah2 giveaway ni. Korang semua tunggu jela ye. Jangan lupe baca latest entry from saya.

9 comments:

senyumSOYA said...

huhuhuh...doa2~ nak coklat!!

zuneta said...

no 75...tau2 je peminat tegar shawl ni...harap bertuah la ye...

Cik Ezy said...

cik ezy no 98..
yeaa..
haha..
shawl tuuuuu

chii said...

wahh..ramainya yg join..
harapan ar nk dpt..ehehe :p

NOOR FATIN said...

nama saya xde la awak :((

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

harap diterima la.. sbb dah lama buat. bila check xde nama. xtau la kot2 sy terlepas pandang tapi dah berkali2 check xde jugak..wuu..

azleen said...

tungguuuuuu....gud luck to me n to all of you guys....

мyΞ'™ said...

yeayyyy!!!!

kakyong said...

kakyong no64.. thanks..

Miss Eiza said...

suspen2...hehe

Other News