Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Tuesday, April 5, 2011

Pemenang Giveaway

Selepas dipilih secara random, akhirnya saya nak umumkan pemenang bagi Giveaway - Saya nak rasa coklat Sweet Cottage

Dan pemenangnya adalah...................






** 1 box Assorted Praline **


6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** 2 box of Oreo Edible Image **

45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html




** 2 box of oreo flower/ love **  

59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Shawl Viruspadu.com (1)**

92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Shawl Viruspadu.com (2) **

118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Bantal DMasyri Craft **

140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
 
Diharap sesiapa yang menang tu bolehla tinggalkan address korang dekat Contact Us tu ye :) Hadiah akan dihantar secepat yang mungkin.

Kepada sesiapa yang xmenang tu, saya minta maaf sangat2. Hadiah adalah limited. Next time saya akn buat Giveaway/contest yang lain. Hopefully korang yang lain boleh menang sumting dari saya.

Terima kasih sebab join.
 

18 comments:

qucachahir said...

tahniah kepada pemenang.. ;)

chii said...

tahniah gak wat pemenang..nnt leh sharing2 hadiah tu ngn kitorng ye :p

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada smua pemenang...

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

Nadia Mashuri said...

tahniah kepada pemenang..

Izan Ishak said...

tahniah pada semua pemenang!

toyolkiut said...

tahniah buat smua pmenang..

Puan Kutu said...

tahniah buat semua pemenang terutama kak azrielAB..cayalah...hehe

Liza @ Adzriel AB said...

Alhamdulillah.... seronoknya dapat bantal

fazzlim said...

alhamdulillah menang..heheh..first time msk contest...first time jgk menang...^-^

noraim said...

xbernasib baik lg. huhu.

tahniah utk semua! :)

Mama Zharfan said...

congrats to winners

JOM vote MZ kalau sudi!

nEa FleriDa / nIL said...

nil xmng.. :(

btw thniah kpd pmng2..

cikanna said...

tahniah kepada pemenang

cik najihah said...

eh..menang la..wa suke nye..
thanks ye. :)

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang

ida said...

alaaa...

tak menang... frust menonggeng la gini..

tahniah la para pemenang..makan coklat ingat2lah org lain sama...yum yum.

syuwai said...

ehhh??

sya menag ke??

pengsaaaan!

p/s sory lambat msk sini, line tenet tak brapa ok beberapa hari..sobsobsob

Other News