Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Friday, April 8, 2011

Calling for Giveaway's Winner

Hopefully korang yang menang giveaway ni, boleh send address rumah korang through Contact Us ye. Probably next week saya akn pos hadiah2 untuk korang semua. Cepat2 hantar address rumah tu. Kalau lambat, lambatla korang dapat hadiah.

cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html   


6 comments:

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

nursalwa said...

tahniah kepada semua pemenang.. cepat kc alamat, kalau x, nnt saya kc alamat saya.. hehe

Mama Zharfan said...

congrats to winners

JOM vote MZ kalau sudi!

cik najihah said...

eh2 rasenye sy da hanta da..x dapat ye

nuruljannah sukhri said...

tahniah semua pemenang ;)

syuwai said...

dah bagi alamat ;)

maaf lambat ye x____x

Other News