Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Wednesday, April 20, 2011

Sweet Cottage dapat Review LG Optimus 2x

Eh, bukan blog Sweet Cottage tapi my personal blog yg dapat review.heheh ;p
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Almost 1 week saya guna, baru hari ni sempat saya nak review LG Optimus 2x ni.To be honest, saya langsung xpernah ada smartphone. Just belek2 member punya je. Tapi xdela nak amik tau sangat function yang ada dalam smartphone tu. Lepas baca review smartphone yang pernah blogger2 lain buat, barula saya faham smartphone ni ada pelbagai jenis OS - sama je macam komputer..... nak tau lebit lanjut? Klik link ni je - Review: LG Optimus 2x

Friday, April 15, 2011

Lollichoc Edible Image



Ni namanye terlebih rajin sebab buat lollichoc edible image time dah nak azan Subuh. Before tu siapkan sample oreo and hadiah coklat giveaway tu. Badan dah penat tapi still paksa buka mata ni pukul 5.30 pagi.

Antara hadiah Giveaway

- Oreo Edible Image -

- 18 cav assorted praline -

- 18 cav assorted praline -

- 18 cav assorted praline -
- Oreo Chocolate (Flower) -

Ni hadiah2 coklat untuk peserta Giveaway yang lepas. InsyaAllah, kalau saya ada rezeki lebih lagi saya akan buat Giveaway/Contest dengan menawarkan hadiah yang lebih banyak.

Hadiah2 telah diposkan except hadiah untuk syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html belum pos lagi sebab saya belum dapat address lagi.

Thanks korang. Hug sket! hehehe ;p

30 Box Oreo Chocolate (Love)








Order dari Aina untuk sample doorgift wedding. Thanks :)

Korang nak order? Jangan malu & segan. Drop je order/pertanyaan korang tu pada kami.


Friday, April 8, 2011

Calling for Giveaway's Winner

Hopefully korang yang menang giveaway ni, boleh send address rumah korang through Contact Us ye. Probably next week saya akn pos hadiah2 untuk korang semua. Cepat2 hantar address rumah tu. Kalau lambat, lambatla korang dapat hadiah.

cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html   


Tuesday, April 5, 2011

Pemenang Giveaway

Selepas dipilih secara random, akhirnya saya nak umumkan pemenang bagi Giveaway - Saya nak rasa coklat Sweet Cottage

Dan pemenangnya adalah...................






** 1 box Assorted Praline **


6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** 2 box of Oreo Edible Image **

45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html




** 2 box of oreo flower/ love **  

59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Shawl Viruspadu.com (1)**

92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Shawl Viruspadu.com (2) **

118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


** Bantal DMasyri Craft **

140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
 
Diharap sesiapa yang menang tu bolehla tinggalkan address korang dekat Contact Us tu ye :) Hadiah akan dihantar secepat yang mungkin.

Kepada sesiapa yang xmenang tu, saya minta maaf sangat2. Hadiah adalah limited. Next time saya akn buat Giveaway/contest yang lain. Hopefully korang yang lain boleh menang sumting dari saya.

Terima kasih sebab join.
 

Friday, April 1, 2011

Senarai Nama Peserta Giveaway & Hadiah

Dekat bawah ni, saya letak nama2 peserta giveaway & Hadiah yang bakal dimenangi. Terdapat 6 hadiah dan 142 peserta. So saya akan groupkan 23-24 peserta untuk 1 hadiah. Saya akan pick random no mengikut group. So adela chances untuk korang menang.

** 1 box Assorted Praline **

1. Drunbella Khoo http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
2. мyΞ'™ http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
3. nurul hidayah http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
4. ♥♥Cikngah♥♥ http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
5. qaseh murni http://hasnpiee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
7.NUR AIMI NASIHAH http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
8. DyanKanishi http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
9. senyumSOYA http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
10. Sumijelly http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/
11. GiveAsh http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
12. zaikulim http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
13.Risnayati Lammu http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
14.  Cute MuM http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
15. Fadzillah Kamarudin http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
16. Izan Ishak http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
17. MiSzy DiaN http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
18. umiliza989 http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
19. asleenda http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
20. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪  http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
21. Cik Diana http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
22. IntaNBerliaN http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
23. kakngah http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** 2 box of Oreo Edible Image **

24. nurul nabila bt medan http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
25. aNiM http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
26. cempakakuning http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
27. my shaizhar blog contest http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
28. ♥♥LiSsA♥♥ http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
29. Ummu Ukasyah http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
30. nanakimie http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
31. Mrs. K aka Ibu Hadif http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
32. Cikgu Fikri http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
33. noraim http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
34. cik Leaa http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
35. sibudaksepet  http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
36. Nana http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
37. AkieZecky http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
38. MaIzUrA http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
39. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
40. KeYLa GoJez http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html
41. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
42. eiyna zhafirah http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
43. Aishah http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
44. AiTotYati http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
46. Adyshariz http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** 2 box of oreo flower/ love **  
47. juelee http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
48. Lieya http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
49. ♥CHaRa♥ http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
50. Puan Kutu http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
51. Zalina http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
52. Qard91 http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
53. Mama Zharfan http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
54. Nida http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
55. MrS. F!zA http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
56. Fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
57. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
58. SuZiE http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
60. nurul_anwar http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
61. Finaz Jaafar http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
62. shelOve♥appLe♥ http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
63. pzah http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
64. kakyong http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
65. Jaa http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
66. eb ezrin2 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
67. ika puk puk http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
68. Miza Yusof http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
69. chii http://chikum4risa.com/?p=759
70. ♥♥azatiesayang ♥♥ http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

** Shawl Viruspadu.com (1)**

71. The Giveawaystuff http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
72. ~~@lyci@~~ http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
73. tiefazatie http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
74. nursalwa http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
75. zuneta http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
76.  lili http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
77.  **Sy!eRA_N** http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
78. missdarkchoc http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
79. shera haifa http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
80. MaMa CyDa http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
81. dina ezah http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554
82. ida khairani http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
83. Mama Kembar 3 http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
84. MamaRifqy http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
85. nadiah http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
86. Ogy http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
87. ~LaDaYaNa~ http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
88. taufidris http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
89. Ibu Ayra http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
90. mariah_smile http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
91. meriahceria http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
93. SoFiaHB http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
94. Harlina Ngah http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122

** Shawl Viruspadu.com (2) **

95. Nadia Mashuri http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
96. Cik T-pah http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
97. Nadiah Sidek http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
98. Cik Ezy http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
99. miss frog http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
100.  addapril... http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
101. ummi anum http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
102. qucachahir http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html
103. cik hani http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
104. amyeryn http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
105. Mama Rayyan http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
106. inahasan http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
107. inasepi http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
108. fasya;) http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
109. segalanyer kuterima... http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
110. Miss Eiza http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
111.  farahinshabuddin http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
112. sarah http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
113.  Huda http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
114. AnGeL pUrPLe http://angelpurple3006.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
115. haiza aryani ilyas http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
116. shoot_syuhada http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html
117. ~dYaHaHa~ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
** Bantal DMasyri Craft **

119. NuRuL AiN http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
120. sheilasherimamohdsabri http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
121. azleen http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
122. izan cute  http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
123. ♥♥Muslimah Vouge♥♥ http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
124. ♥CuteMummy ♥ http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
125. cikpuanhady http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.htm
126. uNa http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
127. *azni* http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
128. azieta  http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
129. cikanna http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
130. Izzatul Iman http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
131. leen http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
132. misz l0vely http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
133. Lieynanilaz http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
134. nuruljannah sukhri http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
135. syakila  http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
136. juniza http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
137. mommylavender http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
138. toyolkiut http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
139. nEa FleriDa / nIL http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
141. Rashidah Osman http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html  
142. Ina Hashim http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
143. NOOR FATIN http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

InsyaAllah... By next week saya akan bagitau siapa pemenang hadiah2 giveaway ni. Korang semua tunggu jela ye. Jangan lupe baca latest entry from saya.

25 cav Praline & 6 Oreo Corak




Coklat2 ini telah ditempah oleh Syazana Ayuni dari Kulai. Thanks ye... Personalised Chocolate pun ada juga diorder oleh Syazana, tapi saya terlupa nak ambil gambar. Terus pos je.

80 kotak Oreo Garfield



Coklat Oreo Garfield ini telah diorder oleh K.Juhaida dari Bandar Enstek. Akak ni dapat contact no daripada sticker yang ditampal di coklat semasa datang ke rumah rakannya.

Thanks ye order dari kami :)

Sorry..dah tutup

Sorryla korang. Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage dah tutup. So sape2 yang hantar lewat, penyertaan korang tidak akan diterima. Jangan kecewa , akan ade next giveaway/ contest untuk korang.


Yang dah hantar penyertaan tu, diharap korang tunggu. Ramai betul yang join. Xsangka seramai ini. Thanks korang!!!

Other News