Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Thursday, March 31, 2011

Sweet Cottage Dah Join!

Perasan x dekat atas blog ni ada banner baru yang tengah berkelip2? Kalau korang nak tau, Sweet Cottage dah join heartbeat.my

Ape tu heartbeat.my?
heartbeat.my tu adalah satu website yang menawarkan pelbagai jenis hadiah2 yang menarik. kalau korang nak buat t-shirt, mug, puzzle, keychain, badge or etc, bolehla korang tempah dekat heartbeat.my tu. Lepas ni kalo Sweet Cottage nak buat contest, senangla sket nak cari hadiah. Klik kat link tu je. Pastu pilih je gift pe yang nak.

Selain daripada tu, korang juga bolehla nak jana pendapatan online based on traffic. Senang je. Jadilah affiliate kepada heartbeat.my. Jom tengok cara-cara nak join kat bawah ni.

1. Klik banner kat bawah ni.

2. Then, klik kat gambar yang telah dibulatkan tu.



3. Klik, 'Create Account'

4. then, korang isi la details korang dalam tu. Dah siap, klik button "Continue"
5. Klik Join HB Affiliate


6. Klik, Online Application

7. isi semua details dalam tu including Payment Method. Korang bolehla nak choose either by cheque or transfer funds. Then klik Continue

8. Then, klik icon Get A Code n letak kod tu dalam blog korang.

Orait dah siap. Jom join heartbeat.my !!!

No comments:

Other News