Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Thursday, March 31, 2011

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage

** Sticky Mode sampai 31 Mac 2011 **



2. Copy header Sweet Cottage kat atas ni and letak dalam entry korang.
3. Jadi follower kat blog stormz-iylia n blog Sweet Cottage
4. Link kan entry korang dengan URL entry giveaway dari blog Sweet Cottage
5. Tag 2 orang member korang kat entry giveaway tu.
6. Tinggalkan Nama, URL entry giveaway korang kat dalam comment box Sweet Cottage
7. Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2011 11.59pm

** Kalau korang xde blog, korang boleh je  buat notes kat Facebook. 'Like' page Sweet Cottage n tag Sweet Cottage dalam notes tu. Tag member2 korang seramai yang mungkin. Yang penting, Ikut je step 1-6 tu.

Amacam? Senang je kan? So, jomla join giveaway ni. 3 pemenang akan dipilih menggunakan Random generator.

Hadiah yang bakal dimenangi oleh 3 peserta yang bertuah adalah:




- 1 box assorted praline chocolate (pelbagai bentuk & perisa)
- 2 box of oreo edible image
- 2 box of oreo flower/ love

Jomla Join beramai-ramai!!!

UPDATE!!
Senarai peserta Giveaway


1. Drunbella Khoo http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
2. мyΞ'™ http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
3. nurul hidayah http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
4. ♥♥Cikngah♥♥ http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
5. qaseh murni http://hasnpiee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
7.NUR AIMI NASIHAH http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
8. DyanKanishi http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
9. senyumSOYA http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
10. Sumijelly http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/
11. GiveAsh http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
12. zaikulim http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
13.Risnayati Lammu http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
14.  Cute MuM http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
15. Fadzillah Kamarudin http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
16. Izan Ishak http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
17. MiSzy DiaN http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
18. umiliza989 http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
19. asleenda http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
20. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪  http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
21. Cik Diana http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
22. IntaNBerliaN http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
23. kakngah http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
24. nurul nabila bt medan http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
25. aNiM http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
26. cempakakuning http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
27. my shaizhar blog contest http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
28. ♥♥LiSsA♥♥ http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
29. Ummu Ukasyah http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
30. nanakimie http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
31. Mrs. K aka Ibu Hadif http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
32. Cikgu Fikri http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
33. noraim http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
34. cik Leaa http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
35. sibudaksepet  http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
36. Nana http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
37. AkieZecky http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
38. MaIzUrA http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
39. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
40. KeYLa GoJez http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html
41. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
42. eiyna zhafirah http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
43. Aishah http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
44. AiTotYati http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
46. Adyshariz http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
47. juelee http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
48. Lieya http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
49. ♥CHaRa♥ http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
50. Puan Kutu http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
51. Zalina http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
52. Qard91 http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
53. Mama Zharfan http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
54. Nida http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
55. MrS. F!zA http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
56. Fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
57. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
58. SuZiE http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
60. nurul_anwar http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
61. Finaz Jaafar http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
62. shelOve♥appLe♥ http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
63. pzah http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
64. kakyong http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
65. Jaa http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
66. eb ezrin2 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
67. ika puk puk http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
68. Miza Yusof http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
69. chii http://chikum4risa.com/?p=759
70. ♥♥azatiesayang ♥♥ http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
71. The Giveawaystuff http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
72. ~~@lyci@~~ http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
73. tiefazatie http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
74. nursalwa http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
75. zuneta http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
76.  lili http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
77.  **Sy!eRA_N** http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
78. missdarkchoc http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
79. shera haifa http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
80. MaMa CyDa http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
81. dina ezah http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554
82. ida khairani http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
83. Mama Kembar 3 http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
84. MamaRifqy http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
85. nadiah http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
86. Ogy http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
87. ~LaDaYaNa~ http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
88. taufidris http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
89. Ibu Ayra http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
90. mariah_smile http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
91. meriahceria http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
93. SoFiaHB http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
94. Harlina Ngah http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122
95. Nadia Mashuri http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
96. Cik T-pah http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
97. Nadiah Sidek http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
98. Cik Ezy http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
99. miss frog http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
100.  addapril... http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
101. ummi anum http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
102. qucachahir http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html
103. cik hani http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
104. amyeryn http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
105. Mama Rayyan http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
106. inahasan http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
107. inasepi http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
108. fasya;) http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
109. segalanyer kuterima... http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
110. Miss Eiza http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
111.  farahinshabuddin http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
112. sarah http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
113.  Huda http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
114. AnGeL pUrPLe http://angelpurple3006.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
115. haiza aryani ilyas http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
116. shoot_syuhada http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html
117. ~dYaHaHa~ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
119. NuRuL AiN http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
120. sheilasherimamohdsabri http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
121. azleen http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
122. izan cute  http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
123. ♥♥Muslimah Vouge♥♥ http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
124. ♥CuteMummy ♥ http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
125. cikpuanhady http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.htm
126. uNa http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
127. *azni* http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
128. azieta  http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
129. cikanna http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
130. Izzatul Iman http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
131. leen http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
132. misz l0vely http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
133. Lieynanilaz http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
134. nuruljannah sukhri http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
135. syakila  http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
136. juniza http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
137. mommylavender http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
138. toyolkiut http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
139. nEa FleriDa / nIL http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
141. Rashidah Osman http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html  
142. Ina Hashim http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


145 comments:

Drunbella Khoo said...

dah join.
=)
hope penyertaan diterima.

http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

мyΞ'™ said...

iylia,

done!

http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

nurul hidayah said...

ASSALAMUALAIKUM :) SAYA JOIN !

http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

TQ .

♥♥Cikngah♥♥ said...

sy dh join

Nama:cikngah

http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

qaseh murni said...

..hasnah...
dah joint..
http://hasnpiee.blogspot.com/

cik najihah said...

nak coklat!!

join same lah

http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Sofia said...

wahh!! gile bagus ko skg...rajin betul buat choc nih semua...

regards,
Sofia Smiley

NUR AIMI NASIHAH said...

saya dah join.

url-> http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

DyanKanishi said...

nyum3... say pu join...

http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

(@_@)

senyumSOYA said...

join2..suka coklat!!!
hehehe

http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Sumijelly said...

kak sumi dah jointtttttttttt.........



http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/

thanks yek remind kak sumi pasal contest tu kat twitter...

Sumijelly.com

cikpia said...

nak join jugak...............

GiveAsh said...

buat muka tak malu, aku join kui kui kui..
ashgive aka abu..

http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

zaikulim said...

join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Risnayati Lammu said...

nak coklat.yummy3x!
already joined!

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

TQ

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Izan Ishak said...

kak izan join ye~


http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id follower: Izan Ishak

MiSzy DiaN said...

dah join..

id : miszydian
link : http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

umiliza989 said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

asleenda said...

saya join..

id - asleenda

http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

salam.....saye da follow GA kamu.... dah join lagi... cceeeaa! (hebat tak hebat tak..)

nak bagi id fllower ni : naurah nawwarah

link comel :
http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Cik Diana said...

dah join :)

id : Cik Diana

http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Terima kasih :)

IntaNBerliaN said...

Hai.. saya sangat excited join GA kamu..!! saya dah jadi follower kamu... ;-)

hope penyertaan saya ni diterima.. hihii.. ohya, ini link saya...

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

kakngah said...

hai..

nk joint juga

my n3 >>> Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage

my id >>> adnilsa_aslinda

nurul nabila bt medan said...

dh join
link>>http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

follower yang ke 170 untuk blog :http://stormz-iylia.blogspot.com/

follower yang ke 32 untuk blog : http://lovelysweetcottage.blogspot.com/

mekacih :)

aNiM said...

join juga^_^

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tqvm~

cempakakuning said...

Dah join.
Id follower- cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

my shaizhar blog contest said...

saya suka coklat....

joint!!

id follower : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

lisa join ga sambil promote:)

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tq

Ummu Ukasyah said...

Assalammu'alaikum saya join juge..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id : Ummu Ukasyah

nanakimie said...

join:)

id:nanakimie

http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

nak join jugek

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Cikgu Fikri said...

Assalamualaikum..
suda join..huhuhhu


http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

noraim said...

dah join :)

noraim

http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

cik Leaa said...

saya joinn ! hee :)

http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

sibudaksepet said...

url blog :
http://story-sibudaksepet.blogspot.com

url entri :
http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html

hope dapat salah satu hadiah tu :)
~ amin ~

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

join

AkieZecky said...

http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

join

MaIzUrA said...

join ya

http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

apleous25 said...

nadia join ^__^

http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

KeYLa GoJez said...

akak.. saya dah join! qila

http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html

p/s : akak, qla betul betul nak coklat ni.. before this ada beli tapi sampai kat tempat qila dah tak elok da.. =( qila tak dapat nak rasa... akak pulak nak bagi free.. harap harap qila terpilih! =D sukanya!!

apleous25 said...

nadia join ^__^

http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

eiyna zhafirah said...

na juin gk .hihi


http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Aishah said...

done join ;)

http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

AiTotYati said...

salam,
Ai mmg shuke giler dgn coklat ni maka nak join

http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

AiTotYati said...

salam,

Ai shuke cokolat n nak nak!!

ni link nyer

http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

fazzlim said...

fazz dh join dh^-^



http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Adyshariz said...

aisha join ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

TQ

juelee said...

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Lieya said...

nak nak nak coklat..

http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

♥CHaRa♥ said...

chara join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Puan Kutu said...

salam..sy join ekk

http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

puan kutu, tq..

Zalina said...

http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Qard91 said...

http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Mama Zharfan said...

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Nida said...

As-salam..

Nida menjoinkan diri.. moga-moga ada rezeki...ameeeeeen

http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id follower: Nida
tq:)

MrS. F!zA said...

kita join!!

http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Fieda said...

ID: FIEDA

LINK : http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Adzriel AB said...

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

SuZiE said...

suzie join!

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

ajumohit said...

http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

FB tak update ye, kt opis tak leh bukak

nurul_anwar said...

join :)

http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Finaz Jaafar said...

hai !!!
joined !
Finaz Jaafar
http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

shelOve♥appLe♥ said...

saya pun joinnnn c:

Marina my name.
http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

pzah said...

saya join :)

http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

kakyong said...

kakyong join..

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Jaa said...

saya join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
tq

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Miza Yusof said...

miza join,

http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

chii said...

siapppppppppppp :D

http://chikum4risa.com/?p=759

berdoa dan berharap dpt la cokelat tu :p

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

The Giveawaystuff said...

slm...wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

~~@lyci@~~ said...

salam.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Id : Alycia

tq ;)

tiefazatie said...

hye dear!ifa join!

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tq!

nursalwa said...

join

http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

zuneta said...

zu join ni ye...

http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

mekasih...

lili said...

join

id;olili

http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

**Sy!eRA_N** said...

syiera bucuk join...

http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

missdarkchoc said...

da join :) moga2 ada rezeki ..amin..

http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

shera haifa said...

suka coklat..join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

MaMa CyDa said...

mama join ek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

dina ezah said...

join

http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554

ida khairani said...

Saya dah join juga. Sedapnya coklat home made..

ni linknya

http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Mama Kembar 3 said...

Salam. Mama join gak, ni link:

http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

MamaRifqy said...

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

nadiah said...

salam,saya join

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id: nadiah

Ogy said...

nama;ogy
url:http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

~LaDaYaNa~ said...

waahh!sy teringin nak rasa..jdik sy pun nk join k..hihi~

Nama :Ladayana~
http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

taufidris said...

BRO FOLLOWER KE-100 JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Ibu Ayra said...

Salam

ros join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

TQ!

~LaDaYaNa~ said...

join jugak sbb cklat itu sodap!!hihi~

http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

mariah_smile said...

join

mariah_smile

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

meriahceria said...

Hi Iylia,

Akak dah join...hahhaha,,,,sudilah pilih i jadi pemenang,...hahahha

http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

ieda said...

join jugak...teringin nak rasa coklat sedap.

http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

SoFiaHB said...

join

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Harlina Ngah said...

http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122

Nadia Mashuri said...

saya join GA awak..


http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


gud luck semua..

Cik T-pah said...

Si penggila cokelat join GA ni ^_^

http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Cik Ezy said...

dh join!

http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

miss frog said...

saya semangat nak join GA ni..yehuuuu..

http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html

addapril... said...

yummy...semangat c0klat

http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

ummi anum said...

salam kenal...
saya join ya...tp tak follow lagi ya nanti petang skit sebab masalah line tenet slow...

http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

qucachahir said...

salam...saya dah follow kedua-dua blog tersebut..
dan saya join GA nie.. ;)
my link :

http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html

wish luck...!
amin...hehe.. =)

cik hani said...

saya join..

http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tenkiu2...

amyeryn said...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id follower: mama tisya

Mama Rayyan said...

mama join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id: mama rayyan

Mama Rayyan said...

mama join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id:mama rayyan

inahasan said...

id;inahasan

http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

inasepi said...

ok siap

id;inasepi

http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

fasya;) said...

saya join !

http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

segalanyer kuterima... said...

saya pun nak join

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Miss Eiza said...

http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

SAYA JOIN!!hehe

farahinshabuddin said...

join3!!! ^^

http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

sarah said...

sarah joined

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Huda said...

as salam,

cuba juga :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id: Huda

AnGeL pUrPLe said...

Angelpurple
http://angelpurple3006.blogspot.com

haiza aryani ilyas said...

salam..saya join yea.. :)

http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

shoot_syuhada said...

ok akhirnya aku post gak setelah terperap dlm draft...

http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html

nak coklat freee!!!! ;p

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

jom follow amor plak

syuwai said...

join2x..hehe

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html




p/s dijemput tuk join my first GA juga tau ^^ http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

NuRuL AiN said...

dah joinnnnnnnnnnnnn:))))))))))
nak cekelat!hehe

http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

nama: siti nurul ain Bt Basiran :)

sheilasherimamohdsabri said...

saya suka makan coklat..
http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

azleen said...

Saya join!!
id: Azleen
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
Kalau ada yg tak cukup bagitau yerk.

izan cute said...

nak coklat gak

http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

me joined

http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

♥CuteMummy ♥ said...

saya pun suka coklat gak

http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 4.30 petang nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

uNa said...

join jugak saat akhir..hrp2 diterima..

http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tq

*azni* said...

join
hope sempat la

http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id:*azni*

tq..

azieta said...

Nk join.. nk join.. hehehe

http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html

TQ.

-eta-

cikanna said...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id: cikanna

Izzatul Iman said...

saya nak join!

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

terjah k...

semoga ade rezeki saya menang GA ni...!

leen said...

salam sy join gak

http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

misz l0vely said...

hYe!
j0in ur GA...

id f0ll0wer: miss l0vely
url: http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tq...
;)

Lieynanilaz said...

join...http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Lieynanilaz said...

join...http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

nuruljannah sukhri said...

hi yuyu join

http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

id : nuruljannah sukhri

syakila said...

id;syakila

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

juniza said...

ju join

id;juniza

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

tq

mommylavender said...

http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

join

toyolkiut said...

TK turut serta jg..
id: toyolkiut

http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

nEa FleriDa / nIL said...

slm.. nil join..

http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Other News