Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Thursday, March 31, 2011

Antara Hadiah Giveaway Untuk Pemenang

** Entry saya copy dari blog Stormz **


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alhamdulillah.. ramai betul orang yang join Giveaway Coklat Sweet Cottage tu. Lebih 100 orang yang join. Sape yang belum join tu, better buat entry cepat2 sebab tinggal beberapa jam je lagi nak pukul 11.59 malam. Sape2 yang hantar lepas pukul 12malam nanti memang aku xterima lah penyertaan korang.

Disebabkan terlampau ramai yang join, so adelah sikit penambahan hadiah. Ade 3 hadiah yang disponsor oleh Akak Viruspadu dan juga hadiah from my bestfriend Dayang.

" So sesiapa yang berjaya dapat hadiah daripada diorang berdua ni, korang kenala buat special entry untuk diorang ye :) "

Hadiah dari Akak Viruspadu dah ada dalam tangan saya. Tapi xsempat lagi nak amik gambar. So saya copy je gambar dari blog Shoppink aka blogshop Viruspadu  je.



- both photos credited to Shoppink.com -

Hadiah daripada Dayang aku still belum dapat. InsyaAllah minggu depan nanti dapatla. So korang tunggu jela ye. Siapa yang dapat hadiah Dayang ni, memang korang beruntung sangat sebab dia menjahit dengan penuh kasih sayang unutk korang yang menang.heheh..puji Dayang sket ;p Rasa2nye gambar kat bawah ni kot.

- photos credited to Dmasyri Craft -

 Ajaklah member2 korang join skali ye!! The more the merrier. btul x?

4 comments:

qucachahir said...

wah..cantek hadiah nyew!
comel jew..hehe.. :)

miss frog said...

nak bantal too...cute.......heee~~

shoot_syuhada said...

cutenye bantal dayang wat...=)

Nadia Mashuri said...

wah..
best nya..
makin tak sabar nak tahu siapa yang menang ni..
=)

Other News