Sweet Cottage

Sweet Cottage
Homemade cakes, cupcakes, tartlets, brownies & chocolates. Based in Puchong

Thursday, March 31, 2011

Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage

** Sticky Mode sampai 31 Mac 2011 **



2. Copy header Sweet Cottage kat atas ni and letak dalam entry korang.
3. Jadi follower kat blog stormz-iylia n blog Sweet Cottage
4. Link kan entry korang dengan URL entry giveaway dari blog Sweet Cottage
5. Tag 2 orang member korang kat entry giveaway tu.
6. Tinggalkan Nama, URL entry giveaway korang kat dalam comment box Sweet Cottage
7. Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2011 11.59pm

** Kalau korang xde blog, korang boleh je  buat notes kat Facebook. 'Like' page Sweet Cottage n tag Sweet Cottage dalam notes tu. Tag member2 korang seramai yang mungkin. Yang penting, Ikut je step 1-6 tu.

Amacam? Senang je kan? So, jomla join giveaway ni. 3 pemenang akan dipilih menggunakan Random generator.

Hadiah yang bakal dimenangi oleh 3 peserta yang bertuah adalah:




- 1 box assorted praline chocolate (pelbagai bentuk & perisa)
- 2 box of oreo edible image
- 2 box of oreo flower/ love

Jomla Join beramai-ramai!!!

UPDATE!!
Senarai peserta Giveaway


1. Drunbella Khoo http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
2. мyΞ'™ http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
3. nurul hidayah http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
4. ♥♥Cikngah♥♥ http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
5. qaseh murni http://hasnpiee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
7.NUR AIMI NASIHAH http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
8. DyanKanishi http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
9. senyumSOYA http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
10. Sumijelly http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/
11. GiveAsh http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
12. zaikulim http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
13.Risnayati Lammu http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
14.  Cute MuM http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
15. Fadzillah Kamarudin http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
16. Izan Ishak http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
17. MiSzy DiaN http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
18. umiliza989 http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
19. asleenda http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
20. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪  http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
21. Cik Diana http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
22. IntaNBerliaN http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
23. kakngah http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
24. nurul nabila bt medan http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
25. aNiM http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
26. cempakakuning http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
27. my shaizhar blog contest http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
28. ♥♥LiSsA♥♥ http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
29. Ummu Ukasyah http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
30. nanakimie http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
31. Mrs. K aka Ibu Hadif http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
32. Cikgu Fikri http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
33. noraim http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
34. cik Leaa http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
35. sibudaksepet  http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
36. Nana http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
37. AkieZecky http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
38. MaIzUrA http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
39. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
40. KeYLa GoJez http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html
41. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
42. eiyna zhafirah http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
43. Aishah http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
44. AiTotYati http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
46. Adyshariz http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
47. juelee http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
48. Lieya http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
49. ♥CHaRa♥ http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
50. Puan Kutu http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
51. Zalina http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
52. Qard91 http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
53. Mama Zharfan http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
54. Nida http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
55. MrS. F!zA http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
56. Fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
57. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
58. SuZiE http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
60. nurul_anwar http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
61. Finaz Jaafar http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
62. shelOve♥appLe♥ http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
63. pzah http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
64. kakyong http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
65. Jaa http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
66. eb ezrin2 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
67. ika puk puk http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
68. Miza Yusof http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
69. chii http://chikum4risa.com/?p=759
70. ♥♥azatiesayang ♥♥ http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
71. The Giveawaystuff http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
72. ~~@lyci@~~ http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
73. tiefazatie http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
74. nursalwa http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
75. zuneta http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
76.  lili http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
77.  **Sy!eRA_N** http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
78. missdarkchoc http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
79. shera haifa http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
80. MaMa CyDa http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
81. dina ezah http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554
82. ida khairani http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
83. Mama Kembar 3 http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
84. MamaRifqy http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
85. nadiah http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
86. Ogy http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
87. ~LaDaYaNa~ http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
88. taufidris http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
89. Ibu Ayra http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
90. mariah_smile http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
91. meriahceria http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
93. SoFiaHB http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
94. Harlina Ngah http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122
95. Nadia Mashuri http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
96. Cik T-pah http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
97. Nadiah Sidek http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
98. Cik Ezy http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
99. miss frog http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
100.  addapril... http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
101. ummi anum http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
102. qucachahir http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html
103. cik hani http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
104. amyeryn http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
105. Mama Rayyan http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
106. inahasan http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
107. inasepi http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
108. fasya;) http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
109. segalanyer kuterima... http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
110. Miss Eiza http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
111.  farahinshabuddin http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
112. sarah http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
113.  Huda http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
114. AnGeL pUrPLe http://angelpurple3006.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
115. haiza aryani ilyas http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
116. shoot_syuhada http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html
117. ~dYaHaHa~ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
119. NuRuL AiN http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
120. sheilasherimamohdsabri http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
121. azleen http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
122. izan cute  http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
123. ♥♥Muslimah Vouge♥♥ http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
124. ♥CuteMummy ♥ http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
125. cikpuanhady http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.htm
126. uNa http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
127. *azni* http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
128. azieta  http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
129. cikanna http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
130. Izzatul Iman http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
131. leen http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
132. misz l0vely http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
133. Lieynanilaz http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
134. nuruljannah sukhri http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
135. syakila  http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
136. juniza http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
137. mommylavender http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
138. toyolkiut http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
139. nEa FleriDa / nIL http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
141. Rashidah Osman http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html  
142. Ina Hashim http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html


Sweet Cottage Dah Join!

Perasan x dekat atas blog ni ada banner baru yang tengah berkelip2? Kalau korang nak tau, Sweet Cottage dah join heartbeat.my

Ape tu heartbeat.my?
heartbeat.my tu adalah satu website yang menawarkan pelbagai jenis hadiah2 yang menarik. kalau korang nak buat t-shirt, mug, puzzle, keychain, badge or etc, bolehla korang tempah dekat heartbeat.my tu. Lepas ni kalo Sweet Cottage nak buat contest, senangla sket nak cari hadiah. Klik kat link tu je. Pastu pilih je gift pe yang nak.

Selain daripada tu, korang juga bolehla nak jana pendapatan online based on traffic. Senang je. Jadilah affiliate kepada heartbeat.my. Jom tengok cara-cara nak join kat bawah ni.

1. Klik banner kat bawah ni.

2. Then, klik kat gambar yang telah dibulatkan tu.



3. Klik, 'Create Account'

4. then, korang isi la details korang dalam tu. Dah siap, klik button "Continue"
5. Klik Join HB Affiliate


6. Klik, Online Application

7. isi semua details dalam tu including Payment Method. Korang bolehla nak choose either by cheque or transfer funds. Then klik Continue

8. Then, klik icon Get A Code n letak kod tu dalam blog korang.

Orait dah siap. Jom join heartbeat.my !!!

Antara Hadiah Giveaway Untuk Pemenang

** Entry saya copy dari blog Stormz **


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alhamdulillah.. ramai betul orang yang join Giveaway Coklat Sweet Cottage tu. Lebih 100 orang yang join. Sape yang belum join tu, better buat entry cepat2 sebab tinggal beberapa jam je lagi nak pukul 11.59 malam. Sape2 yang hantar lepas pukul 12malam nanti memang aku xterima lah penyertaan korang.

Disebabkan terlampau ramai yang join, so adelah sikit penambahan hadiah. Ade 3 hadiah yang disponsor oleh Akak Viruspadu dan juga hadiah from my bestfriend Dayang.

" So sesiapa yang berjaya dapat hadiah daripada diorang berdua ni, korang kenala buat special entry untuk diorang ye :) "

Hadiah dari Akak Viruspadu dah ada dalam tangan saya. Tapi xsempat lagi nak amik gambar. So saya copy je gambar dari blog Shoppink aka blogshop Viruspadu  je.



- both photos credited to Shoppink.com -

Hadiah daripada Dayang aku still belum dapat. InsyaAllah minggu depan nanti dapatla. So korang tunggu jela ye. Siapa yang dapat hadiah Dayang ni, memang korang beruntung sangat sebab dia menjahit dengan penuh kasih sayang unutk korang yang menang.heheh..puji Dayang sket ;p Rasa2nye gambar kat bawah ni kot.

- photos credited to Dmasyri Craft -

 Ajaklah member2 korang join skali ye!! The more the merrier. btul x?

Wednesday, March 23, 2011

Personalised Chocolate




Ini adalah produk terbaru daripada Sweet Cottage. Anda boleh customize wordings & shapes coklat ni. Harga coklat ni berbeza daripada apa yang kami jual sebelum ni.

Coklat ni menggunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi dah dibuat dengan menggunakan mesin. Anda boleh menempah untuk pelbagai jenis acara seperti acara korporat, majlis perkahwinan, birthday dan lain2.

Anda juga boleh meletak gambar atau logo company diatas coklat.

Harga coklat: RM15 untuk 3kotak (gambar atas)
                     RM 16 sekotak (gambar bawah)

Gift Pack Praline







Order dari Haya untuk rakan dia di Pasir Gudang. Thanks ye Haya sebab sudi beli dari Sweet Cottage

Thursday, March 17, 2011

Coklat Oreo - Ben 10




Coklat oreo Ben 10 ini telah diorder oleh Puan Zuraidah dari Putrajaya untuk dibawa ke sekolah anak. Thanks from Sweet Cottage.

Nampaknya bisnes Sweet Cottage dah berjaya masuk ke dalam KPT :)

100 kotak Praline 3cav





Coklat praline bercorak bunga biru putih ini telah ditempah oleh Id untuk dijadikan doorgift wedding saudara dia. Coklat ini berintikan dark chocolate ganache. Once digigit, meleleh je ganache tu dari dalam.

3 cav tu means kotak coklat yang boleh memuatkan 3 biji coklat.

400 Kotak Oreo Edible Image




Coklat-coklat ini telah ditempah oleh Myra dari Hulu Langat untuk Majlis Perkahwinan dia last week. Hopefully she like it. Selamat Pengantin Baru Myra!

Oreo Edible Image - Upin Ipin, Pooh & Princess




Coklat oreo ni ditempah oleh K.Fizah dari Putrajaya untuk dijadikan doorgift Majlis Aqiqah di Klang. Kesemua ahli keluarga dia menyukai coklat ni especially kids.

Thanks from Sweet Cottage

Flower Oreo



Ni adalah coklat oreo corak bunga yang diorder oleh K.Im dari Seri Kembangan. Warna yang ceria digunakan. Sesuai untuk menarik minat kanak-kanak.

Other News